17.8 C
Bratislava
sobota, 27 júla, 2024
46 300 1 430 18 600

Najväčšia konferencia o elektromobilite vo firmách sa blíži

Odborná konferencia eFleet Day, zameraná na elektromobilitu vo firmách, sa vracia aj v roku 2024 a prináša novinky. Pripravený je dlhší program, dvojnásobne väčší priestor pre vystavovateľov, väčšia kapacita pre účastníkov a ešte viac praktických informácií zo sveta elektromobility.

Tohtoročná eFleet Day 2024 potvrdzuje, že z tejto konferencie sa stáva stabilné podujatie, o ktoré je veľký záujem. Spája odborníkov na elektromobilitu, zástupcov kľúčových inštitúcii a predajcov elektrických vozidiel s firmami, ktoré majú záujem o rozvíjanie ekologickej dopravy.

Foto: MôjElektromobil

Kľúčové témy v roku 2024

Tak ako po minulé roky, aj teraz sa konferencia sústredí na témy úzko súvisiace s firemnou e-mobilitou a výzvami, ktorým v súčasnosti čelí. Hlavnými témami tohtoročnej edície budú:

  • Daňové aspekty a účtovanie firemných elektromobilov a nabíjačiek
  • Správny výber vozového parku
  • Motivácia zamestnancov pri prechode na elektrickú flotilu
  • Infraštruktúra nabíjacích staníc
  • Ako správne účtovať nabíjanie zamestnancov
  • Horenie a hasenie: ako sú na tom elektromobily

Prísť na eFleet Day 2024 sa oplatí

eFleet Day 2024 ponúkne účastníkom možnosť testovacích jázd na viac ako 40 elektrických modeloch. Vystavovať tu bude cez 20 spoločností a samozrejmosťou sú aj odborné prednášky a diskusie. Toto podujatie je už tradične aj miestom pre networking s firmami, odborníkmi a dlhoročnými majiteľmi elektromobilov.

Ak zvažujete svoju účasť, máme pre vás tip, ako ušetriť a kúpiť zvýhodnený vstup na túto konferenciu. Stačí, ak pri kúpe minimálne dvoch vstupeniek do objednávkového formulára zadáte špeciálny kód eFDMulti30. Obratom získate plošnú zľavu vo výške 30 % na všetky vstupenky v košíku. Všetky potrebné informácie nájdete na www.efleetdaykonferencia.sk. Konferencia sa uskutoční 10. apríla 2024 v x-bionic Sphere v Šamoríne.

Aktuálne
Prečítajte si aj