23 C
Bratislava
piatok, 26 júla, 2024
46 300 1 430 18 600

Dacia robí kempovanie dostupnejším

Dacia nedávno predstavila to najlepšie, čo si môžete objednať do jej vozidiel. Najvyššia výbava s označením Extreme chce podľa značky cieliť na ľudí, ktorí hľadajú robustné vozidlá, s ktorými môžu slobodne cestovať a hľadať dobrodružstvá.

Súprava outdoorovej výbavy pre verzie Extreme je určená práve pre ľudí s aktívnym životným štýlom. Verzia Extreme na to odkazuje už svojim dizajnom, no nezaostáva ani vo vnútri. Interiér verzie Extreme má nový typ textilného sivého čalúnenia MicroCloud, ktoré má dve výhody – ľahko sa čistí a je odolný voči poveternostným vplyvom.

Kempovanie s Dacia Jogger
Foto: Dacia

Hotel v teréne

Dacia Jogger Extreme je už v základe so systémom Extended Grip, vďaka ktorým má dobré jazdné vlastnosti aj v náročnejšom teréne. V tejto verzii je Jogger vybavený viacerými ozdobnými prvkami v medenohnedej farbe, ktoré dizajnéri navrhli práve pre verziu Extreme. Dopĺňajú ich „topografické“ motívy.

Dacia Jogger exteriér
Foto: Dacia

Dacia Jogger dáva zákazníkom možnosť dovybaviť si každú verziu vozidla špeciálnym príslušenstvom z radu InNature. Jeho prvou položkou je balíček Sleep-in pack, dostupný pre všetky verzie výbavy 5 a 7-miestneho modelu Jogger. Ako už názov napovedá, umožňuje premeniť interiér vozidla na spálňu, navyše to ide rýchlo. Okrem toho je možné zakúpiť stan Dacia pre 3 osoby, ktorý je ideálny na výlety s rodinou či priateľmi. Stan sa pripevní na zadné dvere, čím sa v zadnej časti vozidla vytvorí veľký obytný priestor.

Stan k Dacia Jogger
Foto: Dacia

Vybete si svoje Dacia príslušenstvo

Dacia ponúka aj ďalšie doplnkové príslušenstvo, napríklad zatemňovacie žalúzie. Keď je roleta batožinového priestoru vytiahnutá, balík Sleep-in zostáva neviditeľný a umožňuje takmer úplnú tmu. Rolety sú prispôsobené všetkým 8 oknám vozidla aj zadným dverám. Ich montáž a demontáž je jednoduchá, sú upevnené v okenných otvoroch. Smú sa ale používať iba vtedy, keď vozidlo stojí.

Pohoda s Dacia Jogger
Foto: Dacia

Balík Sleep-in tvorí drevená skrinka s rozmerom batožinového priestoru Dacie Jogger, ktorú možno rozložiť za menej ako 2 minúty a vytvoriť z nej veľkú manželskú posteľ s matracom. Výsledkom je veľký priestor na spanie: dĺžka lôžka je 190 cm, šírka 130 cm a vzdialenosť od matraca po strechu 60 cm.

Posteľ v Dacia Jogger
Foto: Dacia

Úplné zloženie lôžka umožňuje vytvoriť v batožinovom priestore Dacie Jogger nákladový priestor s objemom 220 litrov. Časť úložného priestoru úložnej schránky Sleep-in pack si môžete vyklopiť smerom dozadu a vytvoriť tak stôl, pri ktorom sa dá napríklad pohodlne jesť pod krytom otvorených dverí batožinového priestoru. Sleep-in pack váži len 50 kg, takže sa dá v prípade potreby ľahko vybrať z auta. A aká je jeho cena? Sleep-in Pack: Camping box + matrac stojí 1 988 €, ďalšie príslušenstvo tvorí stan (379 €) a zatemňovacie rolety (199 €).

ZdrojDacia
Aktuálne
Prečítajte si aj